Home MUSIC Goca Tržan odžala solistički koncert u prepunoj MTS Dvorani

Goca Tržan odžala solistički koncert u prepunoj MTS Dvorani

119
0
Fotografije: Filip Olćan MTS Dvorana promo

Jedna od najpopularnijih domačih pop pevačica održala je dugoočekivani solistički koncert u MTS Dvorani, a da je se publika uželela svedoči ogromna količina dobre energije i emocija koju je razmenila sa Beograđanima.

Koncert je započela svojim velikim hitom “Ni na zemlji, ni na nebu”, što je publika gromoglasno pozdravila, da bi se potom nadovezala pesmom “Pelin” , s kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na nedavno održanom “Beogradskom proleću”. Zatim su se nizali hitovi “ Oglas” , “Daleko”, “Sto za dvoje”, “Stoperka”, “Ljubav, ti i ja”, “Zagrli”, “Voleo si skota”… Naravno, nije odolela da svojoj kćerki poželi srećan rođendan, zbog čega je, kako je objasnila ranije i koncert zakazala na taj njoj srećan datum, te joj je uz suze radosnice posvetila pesmu “Po mome srcu hodaj”. Posebnu emociju izrazila je i izvođenjem pesme “1200 milja” koju je davne 2001. snimila sa Tošetom Proeskim.

I uspela je Goca Tržan da izrazi svoje “jedvačekanje” koncerta, koje je nedavno najavila na konferenciji za medije, kao i da nadoknadi Beograđanima to što je nije bilo tako dugo na velikoj sceni u Beogradu. Ono što je posebno poželele je da sa svojom publikom ostvari interkaciju, što je od starta i uspela, pružajući ruke i slikajući se sa fanovima iz prvih redova.

Kao što se i očekivalo, grupa “Tap 011” je bila gost koncerta, te su publiku doveli do ludila hitovima iz 90-ih: “Gaće”, “Reka” i “Dosadan dan”. Ivana Peters, liderka benda “Negativ”, izvela je pesmu svog benda “Zbunjena”.Istovremeno sa Gocom Tržan je pesmu “Još jedan krug oko ponoći” izveo i Stefan Zdravković Princ, nakon čega su otpevali duet “Mirno”.

Da se publika silno uželela Goce, svedoči i eksplozivni bis posle serije od 34 izvedenih pesama, nakon čega je izvela ponovo pesmu “Stoperka”, a koncert je finalizovala ponovnim izvođenjem pesme “Zagrli”.