Home MUSIC Romi Mars, unuka Frensisa Forda Kopole objavila mini EP

Romi Mars, unuka Frensisa Forda Kopole objavila mini EP

Obe pesme je producirao Claud, jedan od najpopularnijih kantautora bedroom-popa

89
0
Printscreen/Youtube Festoval de Cannes

Nešto više od godinu dana nakon što je kažnjena što je pokušala da iznajmi helikopter očevom karticom, Romi Mars je objavila singlove “Stuck Up” i “From a Distance”, za koje je pisala i tekstove. Sedamnaestogodišnja naslednica oskarovke Sofije Kopole i Tomasa Marsa, frontmena grupe “Phoenix”, u pesmi “Stuck Up” kanališe tinejdžerski bes zbog letnje romanse koja je krenula po zlu, dok “From a Distance” izražava ozbiljniji stav mlade kantautorke, posebno u stihovima: “Uvek će biti neko drugi koga j*** vidiš / Uvek ću biti zarobljena u ovim očima u koje verujem”.

Na pesme nije ostala imuna ni mama, Sofija Kopola, koja je objavila Rominu fotografiju na Instagramu i napisala da je ponosna na nju, a zahvalila se i Claudu.

Romi kreće u muzičke vode godinu dana nakon što je podelila video na TikToku u kome je ispričala da su je roditelji kaznili zato što je pokušala da iznajmi helikopter očevom kreditnom karticom i odvede drugara na večeru. Opušteno praveći vodka pasta sos, duhovito je otkrila i da joj je zabranjeno da koristi društvene mreže jer njeni roditelji ne žele da bude nepo-beba.

@justsayrad #RomyCroquet, daughter to Sofia Coppola, is the greatest #nepobaby. 😂 #FreeRomyCroquet ♬ original sound – Radheyan Simonpillai

Inače, iako su je godinama čuvali daleko od reflektora, tinejdž pop umetnica je nedavno debitovala na crvenom tepihu u Kanu sa ekipom filma Megalopolis, njenog dede Fransisa Forda Kopole.

Poslušajte debi singl Romi Mars!