Home MUSIC Goca Tržan u druženju sa novinarima najavila majski koncert u mts Dvorani

Goca Tržan u druženju sa novinarima najavila majski koncert u mts Dvorani

"Moja publika je zahvalna, a na koncertu pre svega želim da budem muzičar"

49
0
Promo: mts Dvorana

Jedna od najpopularnijih domaćih pop pevačica Goca Tržan najavila je danas na druženju sa novinarima u klubu Lisabon solistički koncert koji će održati 23. maja u mts Dvorani. Iako je tokom svoje tri decenije duge karijere više puta nastupala u nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, Goca Tržan je danas izrazila posebno ushićenje pred koncert koji će održati prvi put u pre šest godina rekonstruisanoj sali današanje mts Dvorane.

Kako kaže, pred Beograđanima je nije bilo dugo, ali planira da to nadoknadi ovim koncertom: “Pripreme su uveliko u toku, moj tempo je trenutno sumanut, ali jedino osećanje koje me trenutno obuzima je jedvačekanje. Radujem se nastupu u mts Dvorani koja je trenutno najlepši koncertni prostor, jer ću moći da osetim svoju publiku i da im priđem“, jasna je Goca.

Foto: Filip Olćan / mts Dvorana promo

Na sceni i u javnosti važi za jaku ženu, ali njena muzika, kako voli da kaže, zapravo svedoči o tome da njena jačina leži u njenim emocijama. Njeni fanovi to razumeju, a na pitanje kakva je njena publika kaže: Moja publika je pre svega zahvalna. Oni su strpljivi i puni razumevanja, a ja nisam nikakva zvezda, već krvavi radnik. Ja nikada nikom nisam ostala dužna sliku, zagrljaj nakon nastupa. Smatram da je to veoma važno“, istakla je Goca Tržan.

Pre samo pet dana, Goca Tržan se predstavila publici na Beogradskom proleću pesmom “Pelin”, koja će, po svemu sudeći, biti pravo osveženje za domaću pop scenu. Goca, koja je dobitnica nagrade za najbolju interpretaciju, kaže da će ovu pesmu svakako izvesti i na koncertu u Dvorani.

Za nju dobar koncert , kako kaže, mora da ispuni sledeće preduslove: “Mora da bude muzika. Ja sam muzičar pre svega i želim da budem muzičar na koncertu”, izričita je Goca Tržan.

Poznata pop pevačica je, podsetimo, svoju pevačku karijeru započela 1994. godine u bendu Tap 011, a nakon izlaska iz grupe, samostalnu karijeru započela je 1999. godine izdavši svoj prvi solistički album “U niskom letu”, sa kojeg se izdvojila pesma “Stoperka“. Posle dve godine usledio je njen drugi album “Želim da se promenim” (2001), sa kojeg se izdvojila pesma “1200 milja” koju je snimila sa Tošetom Proeskim.

Foto: Filip Olćan / mts Dvorana promo

Potom slede albumi “Peta strana sveta“, “Otrov u čaj”, kao i mnogi drugi, da bi potom usledili singlovi koji su se nalazili na vrhovima domaćih top lista, a i dan danas se rado slušaju i pevaju na koncertima kao što su “Srećo nečija”, “Vadi se na moje ludilo”, “Strašilo”, “Voleo si skota”, ali i “Ne daj mi ljubav”, “Poljubi me”, “Boli vino”, “Grešila”, “Fitilj”…

Karte za koncert Goce Tržan su u prodaji na blagajni mts Dvorane, kao i na sajtu mtsdvorana.rs.