Home MUSIC Ice-T i Body Count započeli evropsku turneju, 16. juna stižu u Zagreb

Ice-T i Body Count započeli evropsku turneju, 16. juna stižu u Zagreb

Treći dolazak sastava Body Count u Hrvatsku biće i njihov najveći koncert do sada u toj zemlji

97
0
Foto: Promo LAA

Ice-T i njegov hevi metal bend Body Count započeli su prošle srede evropsku turneju u sklopu koje će, kao što smo i najavili, 16. juna nastupiti na zagrebačkom stadionu Šalata.

Treći dolazak sastava Body Count u Hrvatsku biće i njihov najveći koncert do sada u toj zemlji, kao i jedan od retkih celovečernjih, samostalnih nastupa na turneji na kojoj većinom nastupaju na festivalima. Evropsku turneju sastav Body Count je započeo na Mystik festivalu u poljskom Gdanjsku, a na putu će im se sve do 2. jula naći veliki događaji poput već odsviranih Rock Im Park i Rock Am Ring, zatim i Hellfest, Novarock, Graspop i mnogi drugi.

Evropski deo Merciless turneje ima ukupno 21 koncert, a na stadion Šalata grupa će nastupiti u nedjelju, 16. juna. Već prvih par nastupa otkrili su set listu koju će Body Count u Zagrebu još dodatno proširiti.

Koncert su počinjali sa klasikom “Body Count’s In The House“, nakon kojeg bi naslagali najveće hitove sa dosadašnjih sedam studijskih
izdanja: “There Goes The Neighbourhood”, “Bowels Of The Devil”, “Born Dead”, “Talk Shit, Get Shot”, “This Is Why We Ride”, “Manslaughter” i
čuveni kontroverzni hit “Cop Killer”. Na set listi se već tradicionalno našlo mesta i za obrade grupa Slayer (“Raining Blood”, “Postmortem”) i The Exploited (“War”, “UK 82”, “Disorder”).

Vrata stadiona Šalata u nedelju se otvaraju u 19:30. Grupa Slope će svoj nastup započeti u 20:30, dok se Ice-T i Body Count penju na pozornicu u 21:30. Ulaznice su dostupne po ceni od 39 evra, a na dan koncerta biće 43 evra. Ulaznice za VIP tribine su 67 eura.

Ulaznice se online mogu kupiti ovde. Hard copy ulaznice su dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.