Home MUSIC Nisomnia pomerena za kraj avgusta, ostaju isti izvođači

Nisomnia pomerena za kraj avgusta, ostaju isti izvođači

88
0
Ilustracija: envato/maxbelchenko

Muzički festival Nisomnia, koji je bio zakazan za 14. i 15. jun u dvorištu niške Banovine, odlaže se za 27. i 28. avgust 2024. godine. Razlog za odlaganje su produženi radovi na gasifikaciji koji se izvode na toj lokaciji, u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu.

Izvođači ostaju nepromenjeni, ali će program biti rotiran. Program koji je bio planiran za prvi dan, 14. jun, biće održan 28. avgusta, a bendovi koji su trebali da nastupe 15. juna nastupiće 27. avgusta.

Nisomnia 2024, plakat

Tako će u utorak, 27. avgusta nastupiti RockoshopBitange, Bestbeat (The Beatles tribute), Plastic Sunday i Orthodox Celts.

Druge večeri, u sredu, 28. avgusta, nastupaju Lutke na koncu (Kud idijoti tribute), LUR, KOIKOI i Ničim izazvan.

Program obe večeri festivala počinje u 20.30 časova, a organizatori očekuju veliki odziv i podršku publike, uprkos pomeranju termina.

Sve kupljene karte će važiti i za nove datume. Cena ulaznica po večeri je 1.200 dinara, i mogu se nabaviti u knjižari “Indigo” i u knjižari Niškog kulturnog centra. U slučaju da novi termini ne odgovaraju nekome ko je već kupio ulaznice, novac se može vratiti na mestu gde su kupljene.

Inače, zbog radova na uvođenju toplovoda i radova na gasifikaciji kotlarnice niškog Univerziteta koncert grupe Partibrejkers, koji je bio zakazan za subotu, 1. jun, odložen je za 28. septembar. Takođe, zbog produženih radova u Banovini niški koncert grupe Bjesovi, zakazan za 8. jun, premešten je u klub Oxygen.

Organizator muzičkog festivala Nisomnia je Niški kulturni centar, a pokrovitelj Grad Niš.