Home MUSIC Jurica Pađen i grupa Aerodrom u mts Dvorani

Jurica Pađen i grupa Aerodrom u mts Dvorani

46
0
Foto: mts Dvorana promo

“Rokenrol džentlmeni” i legendarni hrvatski pevač i gitarista Jurica Pađen sa grupom Aerodrom nastupiće prvi put u mts Dvorani 10. aprila 2024. godine. Naime, Pađen će posle dugog niza godina održati samostalni koncert u Beogradu, a u tome će njemu i bendu pomoći prijatelji iz izuzetne “rokenrol lige”.

Za sada potvrđeni gosti ovog ekskluzivnog koncerta su: Vlado Kalember (Srebrna krila), Neno Belan (Đavoli), Gobac (Psihomodo pop), Gile (Električni orgazam) i Saša Antić (TBF). Oni će otpevati neke od najvećih hitova iz bogate Pađenove autorske karijere, a na koncertu se očekuju i još neka imena regionalne pop rok scene.

Pevaće se desete aprilske večeri hitovi koje i dan danas slušamo po domaćim radio stanicama, a znaju ih sve generacije: Fratelo, Obična ljubavna pesma, Digni me visoko, Stavi pravu stvar na pravo mesto, Što si u kavu stavila, 24 sata, Divljakuša, Kad misli mi vrludaju, Dobro se zabavljaj, Otkazani let, kao i mnogi drugi hitovi iz višedecenijskog opusa poznatog muzičara.

Podsetimo, Jurica Pađen ima jednu od najkompletnijih autorski i sviračkih karijera na ovim prostorima. Od grupe 220, preko Parnog valjka, Aerodroma, Azre do super grupe 4 Asa. Pađen i bend i dalje aktivno sviraju, a njihova svirka se ocenjuje kao “jako moćna i pod jakim energetskim nabojem”.

Kupovina karata na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.