Home SHOWBIZ Ko je odgovoran za smrt Metija Perija?

Ko je odgovoran za smrt Metija Perija?

U Los Anđelesu se zahuktava istraga koja baca novo svetlo na tragičnu smrt zvezde "Prijatelja"

57
0
Printskrin: youtube.com/@GQVideos

Policija i američka Uprava za suzbijanje narkotika (DEA) udružili su snage kako bi otkrili kako je slavni glumac došao do anestetika ketamina na recept, što je, kako tvrde izvori za “Los Anđeles tajms”, ključni element ove krivične istrage.

Meti je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi, a obdukcija je otkrila ketamin u njegovoj krvi u količini koja se koristi za opštu anesteziju, preneo je “Gardijan”.

Pored ketamina, u Perijevom organizmu je pronađen i buprenorfin, lek namenjen lečenju zavisnosti od opijata. Zvanični izvori su smrt označili kao nesrećan slučaj, bez dokaza o krivičnom delu, ali nova istraga dovodi u pitanje način na koji su lekovi dospeli u glumčev organizam.

Pre smrti, Peri je bio podvrgnut terapiji infuzijama ketamina zbog anksioznosti i depresije. Poslednju infuziju primio je desetak dana pre nego što je preminuo, što postavlja pitanje kako je ketamin, pronađen tokom obdukcije, završio u njegovom krvotoku.

U svojim memoarima iz 2022. godine, Peri je iskreno govorio o decenijama borbe sa zavisnošću, koje su počele još od tinejdžerskog doba. Ovaj tragični događaj podseća na njegovu dugotrajnu bitku i otvara nova pitanja o okolnostima koje su dovele do njegove prerane smrti.