Home MUSIC Lana Del Rej se sukobila sa fotografima koji su je pratili u...

Lana Del Rej se sukobila sa fotografima koji su je pratili u Parizu

"Bežite od mene!"

57
0
Printskrin: youtube.com/@LanaDelRey

Tokom nedavnog putovanja u Pariz, Lana Del Rej je pozvala fotografe koji su je pratili i zamolila ih da poštuju njeno ograničeno vreme koje ima za sebe.

Lana Del Rej je ovog leta zauzetima nastupima na festivalima sa obe strane Atlantika. Usred svojih festivalskih obaveza, ona je otišla u glavni grad Francuske na pauzu, gde su je susreli neki posebno uporni fotografi.

Na video snimku koji je objavio TMZ, može se videti Lana Del Rej kako kritikuje ljude sa kamerama i traži od njih da poštuju njenu želju da ostane nasamo. “Pratili ste me sa mojom porodicom.Bežite od mene!”

Lana Del Rej je više puta tražila od fotografa da prestanu da je prate pre nego što je izjavila: “Uznemirena sam. Ne dozvoli im da me prate. Imam samo jedan dan ovde. Radim svaki dan. Imam četiri sata za sebe.” Kada joj je nepoznati glas rekao da ne vrišti, ona je odgovorila: “Umukni! Ne pratite ljude.”

Video na kojem se Lana Del Rei sukobljava sa fotografima dospeo je na društvene mreže, što je navelo zvezdu da prokomentariše kao odgovor. Navela je da su joj “š**ci” rekli da će koristiti njihove fotografije da bi “izgledala loše” nakon njihove “svađe”.

Od 31. maja do 7. juna, Lana Del Rej je nastupila u Barseloni, Milanu i Portu.