Home MUSIC Maja Louis objavila novu pesmu, koja je njen prvi producentski poduhvat

Maja Louis objavila novu pesmu, koja je njen prvi producentski poduhvat

"Ovo je moje prvo delo gde u potpunosti potpisujem muziku, tekst, aranžman i produkciju"

85
0
Promo: Lampshade Media

Napredujući od svog singla ispunjenog hrabrošću i iskrenošću “Majo probudi se” (2020), do eklektičnog drugog studijskog albuma “Krila” (2021), kantautorka Maja Louis svojim novim singlom ulazi u najsamopouzdanije razdoblje do sada. “Inspiracija za tekst pesme ‘Gadiš mi se‘ je nastala iz revolta prema onome što se od nas očekuje, kako da razmišljamo, mislimo, pričamo“, rekla je Maja Louis o novoj pesmi.

Zaranjajući dublje u ekstreme svog prepoznatljivog glasa osnažene, iskrene, i slobodne žene, kroz reči i muziku pesme “Gadiš mi se” komunicira sa nama direktno, bez uvijanja, reflektujući kako se oseća. “Mislim da svi prolazimo u životu kroz izazovne periode gde prosto želimo da kažemo na glas kako se osećamo, bez cenzure“, naglašava Maja Louis.

Majine sposobnosti da prenese iskrene emocije sa lirskom i instrumentalnom kompleksnošću kroz pevanje, i autorski potpis stihova i pesme, ovim singlom obuhvata i producentski doprinos. “Posvećena sam u potpunosti stvaranju muzike, počela sam da istražujem i da učim samostalno u studiju, da stvaram i produciram i ovo je moje prvo delo gde u potpunosti potpisujem muziku, tekst, aranžman i produkciju“, rekla je Maja Louis.

Miks i mastering potpisuje Marko Louis. Osim što je na pesmi njen vokal, Maja je i svirala klavijature, a uz nju su i sjajni muzičari: Nikola Jezdić Pindo (gitare), Aleksandar Dragutinović Šekspir (bas gitara), i Goran Savić Čaki (bubnjevi).    

Singl prati video spot koji je režirao Renne Miskolski.  Interpretaciju znakovnog jezika radila je Jovana Gojković.