Home MUSIC Mortal kombat objavio novi album “Bludni sin”

Mortal kombat objavio novi album “Bludni sin”

54
0
Foto: Marko Ristić

Grupa Mortal kombat objavila album “Bludni sin” i šest novih video spotova pred proslavu 15. rođendana benda

Foto: Mortal Kombat promo

Ako neki bend iznenađuje svoju publiku iznova i iznova, onda je to grupa Mortal Kombat: i kada su teme koje obrađuju u pitanju, i kada su koncertna iskustva u pitanju, i kada je način objavljivanja albuma u pitanju. 

Bez najavnih singlova, bez pompeznih najava, grupa Mortal Kombat je objavila peti studijski album “Bludni sin”. Album je poklon obožavaocima za Novu godinu, ali ga bend poklanja i sebi za 15. rođendan! Ne samo album, već i šest novih video spotova koji su dostupni na YouTube-u. 

Album “Bludni sin” donosi 10 novih pesama sa prepoznatljivim muzičkim potpisom jednog od najatraktivnijih alternativnih bendova u regionu. Budući da je YouTube platforma na koju najviše reaguju pratioci Mortal Kombata, samo nekoliko dana od objavljivanja već su se izdvojili “After parti”, naslovna pesma “Bludni sin” i “Isti”, kao i “To sam što jesam”, moćna balada koja preti da Mortal Kombat dovede u kategoriju bendova sa velikim radijskim hitovima. 

Album “Bludni sin” na YouTube-u

Mortal Kombat je već započeo proslavu 15. godišnjice benda: novim albumom i novim koncertima, kojima će 2024. učiniti godinom za pamćenje. 9. marta 2024. Mortal Kombat će nastupiti u prestižnoj zagrebačkoj Tvornici kulture, na koncertu za kojim vlada toliko interesovanje, da je pola kapaciteta ulaznica već prodato. A 18. maja 2024. Mortal Kombat će tradicionalni Antievrovizijski koncert održati u atrijumu Beogradskog sajma, za koji su ulaznice, takođe, već u prodaji. 

Do novih koncertnih aktivnosti, novi album grupe Mortal kombat “Bludni sin” je dostupan na svim digitalnim muzičkim servisima:

1. Rokenrol 2
2. Mrzi me k’o Nemca
3. After parti
4. Govor mržnje
5. To sam što jesam
6. Isti
7. Moja zemlja
8. Alkohol
9. Pušenje
10. Bludni sin

Album je sniman u studiju Blaze, a objavila ga je izdavačka kuća Hardwired. Grupu Mortal Kombat čine Miloš Kričković (vokali), Miloš Georgijević (bas gitara), Srđan Ranisavljević (gitara), Filip Damjanović (gitara) i Petar Barna (bubnjevi).