Kopaonik postaje epicentar zabave i jednistvenog iskustva u najuzbudljivijoj noći u godini, a New Year by Music Week i ovaj put najavljuje pravu muzičku poslasticu za sve posetioce!

Najvoljenija regionalna pop zvezda, Jelena Rozga, zavladaće pozornicom Event Hall-a hotela Grand upravo 31. decembra, donoseći neponovljivu energiju i vanvremenske hitove, uz najsavremeniju produkciju Skymusic-a.

“Bižuterija”, “Nirvana”, “Ne tiče me se” samo su neke od numera koje će Jelena izvesti u spektakularnom audio-vizuelnom iskustvu koje se najavljuje za doček Nove godine na srebrnom vrhu Srbije.

Da će kvalitetan provod biti zagarantovan obećavaju i organizatori ispred Skymusic-a, koji će se potruditi da Jeleninu energiju isprate multimedijalnom tehnologijom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“Novogodišnja noć je sama po sebi nešto posebno, a ovaj put će biti još posebnija“ izjavila je Rozga i dodala: „Jedva čekam izaći na binu i zajedno sa divnom publikom pjevati, plesati, zabavljati se. Sigurna sam da će biti nezaboravno“.

Za one koji žele da dočekaju Novu godinu uz dobru energiju i još bolji provod, New Year by Music Week je prvi i jedini izbor, a više informacija o rezervacijama možete naći na sajtu  musicweek.rs.