Home ART & CULTURE Netfliks objavio snimak Lijama Hemsvorta kao Geralta u seriji “The Witcher”

Netfliks objavio snimak Lijama Hemsvorta kao Geralta u seriji “The Witcher”

84
0
Printskrin: youtube.com/@Netflix

Netfliks je fanovima pružio prvi pogled na Lijama Hemsvorta kao Geralta od Rivije u seriji “The Witcher” (Veštac). Australijski glumac preuzima ulogu koju je Henri Kavil igrao u prve tri sezone serije.

Prvi objavljeni snimak otpozadi prikazuje Lijam Hemsvorta sa Geraltovom čuvenom dugom, belom kosom. Glumac se vidi kako odlazi od kamere pre nego što se okreće da bi se izbliza videle karakteristične žute oči njegovog lika.

Henri Kavil je šokirao fanove kada je u oktobru 2022. najavio odlazak iz serije u oktobru 2022, godinu dana pre nego što je prošlog leta objavljena treća sezona u dva dela.

“Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama, i avaj, odložiću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu. Umesto mene, fantastični gospodin Lijam Hemsvort će preuzeti plašt Belog vuka”, rekao je tada Kavil u izjavi.

Lijam Hemsvort je odgovorio na vesti, rekavši da je presrećan što ima priliku da igra Geralta. “Henri Kavil je bio neverovatan Geralt i počastvovan sam što mi je predao uzde i dozvolio mi da uzmem sečiva Belog vuka za sledeće poglavlje njegove avanture.”

Datum izlaska četvrte sezone serije “The Witcher” još nije objavljen. U aprilu je Netfliks najavio da će se serija završiti nakon svoje pete sezone.