Home MUSIC The Interrupters objavili animirani video spot za pesmu “Alien”

The Interrupters objavili animirani video spot za pesmu “Alien”

Video spot su kreirale ukrajinske sestre Olga i Vira "MadTwins" Ishchuk

87
0
Printskrin: youtube.com/@TheInterruptersYT

Bend The Interrupters, sa sedištem u Los Anđelesu, predstavio je animirani video za svoju numeru “Alien” sa svog četvrtog studijskog albuma In The Wild. Video, koji su kreirale ukrajinske sestre Olga i Vira “MadTwins” Ishchuk (@madtwinsart), poznate na pank sceni po svom radu na animaciji sa bendovima kao što su Social Distortion, NOFX i Flogging Molly, donosi jedinstveno vizuelno iskustvo pesmi.

Priča, koju je osmislila Aimee Interrupter, pogodila je Mad Twins, koje su objavile: “Pesma ‘Alien’ nam se snažno obratila jer znamo kako je biti napušteno dete i čudak. Aimee i momci su želeli da glavni lik bude skelet, što je bio izazov. U pank roku i metalu ima mnogo vizuelnih skeleta, a želeli smo da glavni lik bude drugačiji i da publika saoseća sa njim. Vrednost pesme ‘Alien’ leži u njenom otvorenom izrazu borbe za pronalaženje svog mesta u društvu, nešto što je dobro poznato onima u pank rok subkulturi. ‘Srećni kraj’ u finalu videa je manje značajan od iskrenog putovanja lika da pronađe svoj put. Ovo nije vreme da legneš u jamu smrti; život je dragocen čak i ako se osećaš kao vanzemaljac.”

The Interrupters ovog vikenda počinju svoju UK/EU turneju, na kojoj će, osim festivalskih i samostalnih nastupa, podržati Green Day u Francuskoj i Holandiji i The Hives u Italiji.