Home ART & CULTURE Novi horor film “Abigejl” u svetskim bioskopima od 19. aprila

Novi horor film “Abigejl” u svetskim bioskopima od 19. aprila

Pogledajte Angusa Klauda u jednom od njegovih poslednjih filmova pre njegove smrti.

75
0
Foto: twitter.com/universalpics

Studio Universal Pictures je objavio prvi trejler za predstojeći horor film “Abigejl“, koji bi trebalo da bude objavljen 19. aprila. Najnovije ostvarenje filmskog dvojca Met Betineli-Olpin i Tajler Gilet, “Abigejl” prati grupu kidnapera koji saznaju da su se previše uvalili u probleme kada se ispostavi da je njihova meta, devojka po imenu Abigejl, zapravo vampir.

Trejler pruža obožavaocima dovoljno toga da se zainteresuju za krvavi vampirski film koji su napisali Stiven Šilds i Gaj Bazik, a zvezda mjuzikla “Matilda” Ališa Vir igra naslovnu ulogu. Kako se objašnjava u trejleru, Abigejl je mlada balerina čiji potezi je dovode pravo u ruke svojih kidnapera – bebisitera, koje igraju Melisa Barera, Den Stivens, Ketrin Njutn, Vilijam Ketlet, Kevin Durand i pokojni Angus Klaud. Ovo je jedno od Angusovih poslednjih pojavljivanja na ekranu nakon njegove smrti u julu 2023. sa 25 godina.

Najava filma “Abigejl” sve objašnjava: “Deca mogu biti takva čudovišta. Nakon što grupa potencijalnih kriminalaca kidnapuje 12-godišnju ćerku balerinu moćne ličnosti iz podzemlja, sve što treba da urade, da bi prikupili otkupninu od 50 miliona dolara, je da čuvaju devojčicu preko noći. U izolovanoj vili, otmičari počinju da nestaju, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da su zaključani unutra sa ne tako normalnom devojčicom.”