Foto-montaža: Pexels /Youtube/BigBoyTV

Da li je Ašer spreman da preuzme fazu poluvremena na Superboulu LVIII?

Objavljen je prvi trejler za Apple Music Super Bowl LVIII šou na poluvremenu, a Ašerov hit ,,Yeah” objavljen pre 20 godina svakako će doprineti predstojećem spektaklu.

Gospel hor otvara kadar recitujući ikoničnu uvodnu liniju: ,,Peace up / A-town down“.. Zatim, obožavaoci svih uzrasta, plesne trupe, pa čak i poznati prijatelji poput Lebrona Džejmsa, Džej Balvina i Jungkook-a iz BTS-a pevaju i plešu uz hit singl sa Ašerovog odličnog albuma iz 2004. ,,Confessions“.

https://www.youtube.com/watch?v=QcRLTbQxgcI

ET je 45-godišnjeg pevača nakon današnje objave o učestvovanju na ovoj manifestaciji pitao šta fanovi mogu da očekuju od nastupa visokog profila.

“Ovo je proslava mog nasleđa. To je proslava moje muzike. To je proslava moje strasti”, podelio je Ašer. ,,Pre 30 godina, to putovanje je počelo, a sada me u ovom trenutku života dovelo na Superboul. Mnogo pesama, puno trenutaka, mnogo plesa, mnogo energije.”

Pevač je dodao da je najteži deo priprema zapravo odabir set liste jer u 13 minuta treba da se prođe kroz čitavo muzičko nasleđe.

Vreme je za magiju“, rekao je o nastupu, a kad je reč o mogućima specijalnim gostima, stidljivo je dodao: „Ko zna?“

Apple Music Super Bowl LVIII Show država se u nedelju, 11. februara na stadionu ,,Elidžent” u Nevadi. Emisija će se emitovati uživo na CBS-u, Nickelodeon-u i Univision-u, a prenosiće se uživo i na Paramount+, NFL+ i Vik.