Home ART & CULTURE Objavljen trejler filma “The Idea of You” sa En Hatavej u glavnoj...

Objavljen trejler filma “The Idea of You” sa En Hatavej u glavnoj ulozi

Film će biti objavljen 2. maja i biće dostupan za strimovanje na platformi Prime Video

382
0
Foto: © Prime Video

Zasnovan na istoimenom bestseleru od Robin Li, radnja filma “The Idea of You” se fokusira na Solen (igra je En Hatavej), četrdesetogodišnju samohranu majku koja započinje neočekivanu romansu sa dvadesetčetvorogodišnjim Hejsom Kembelom (igra ga Nikolas Golicin). On je pevač grupe August Moon, najzgodnijeg dečačkog benda na planeti.

Film počinje tako što Solenin muž, kojeg igra Rid Skot, odlučuje da prekine njihov brak, što znači da otkazuje putovanje na Koačelu sa njihovom 16-godišnjom ćerkom Izi (Ela Rubin). Primorana da ode na muzički festival, Solen ima priliku da se u bekstejdžu festivala sretne sa Hejsom Kembelom, frontmenom popularnog benda August Moon, za koga se kaže da je baziran na Hariju Stajlsu.

Dok započinju burnu romansu, ne prođe mnogo vremena pre nego što Hejsov status superzvezde predstavlja neizbežne izazove za njihovu vezu. Solen ubrzo otkriva da bi život pod njegovim reflektorima mogao biti više nego što je očekivala.

U intervjuu za Vogue 2020. godine, Li je upitana da li je roman inspirisan Stajlsom, na šta je ona odgovorila: “Inspirisan je jaka reč”. Međutim, Li je rekla da je “seme posejano” nakon što je istražila grupu One Direction 2017. godine i otkrila da je Hari Stajls često izlazio sa starijim ženama.

Takođe je primetila kako će se scene koje je napisala sablasno odigrati u Stajlsovom životu. Na primer, nakon što su napisali scenu u kojoj paparaci hvataju Solen i Hejsa u kompromitujućem položaju na jahti, objavljene su slične fotografije Harija Stajlsa i Kendal Džener.

Korisnici društvenih mreža su, naravno, odmah reagovali.

Film će biti objavljen 2. maja i biće dostupan za strimovanje na platformi Prime Video.