Home ART & CULTURE Održana gala premijera “U mojoj glavi 2”

Održana gala premijera “U mojoj glavi 2”

Učesnike sinhronizacije popularne Diznijeve animacije pubila nagradila velikim aplauzom

69
0
Fotografije: Dalibor Danilović

Pred punom salom bioskopa Cineplexx Ušće održana je svečana premijera animiranog filma “U mojoj glavi 2”, koji se sada i zvanično našao na repertoaru svih domaćih bioskopa. Na crvenom tepihu našli su se učesnici sinhronizacije filma među kojima brojne ličnosti naše javne scene: Hristina Popović koja je pozajmila glas majci glavne junakinje Rajli, Vladimir Nićiforović koji je interpretirao emociju Strah, kako u prvom delu filma, tako i sada. Po prvi put u sinhronizovanoj animaciji našla se i Jelena Đoković, u liku Paule, a pred foto reporterima bili su i muzičar Marko Kon koji je glas pozajmio liku policajca, Iva Lorens u ulozi emocija Smor, Srđan Čolić Moby kao Bes i drugi.

Animacija “U mojoj glavi 2” slovi za jednu od najpoučnijh crtanih naslova skorije generacije, a nakon nekoliko godina od prvog dela filma koji je osvojio sve najvažnije nagrade od Oskara, preko BAFTE do Zlatnog globusa, Pixar i Disney studio posvetili su se nastavku uzbudljive, emotivne priče. Nov scenario reditelja Kelsija Mana donosi glavnu junakinju Rajli sada kao nešto veću devojćica u čijoj glavi obitavaju neke nove emocije.

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Nove emocije!

Dosadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. A, deluje da ona nije sama. Tu su i Zavist, Stid, kao i emotivno stanje Smor.