Home MUSIC Nikola Đuričko i Džoni Midnajt Trio nastupaju u BitefArtcafe klubu

Nikola Đuričko i Džoni Midnajt Trio nastupaju u BitefArtcafe klubu

Nikola Đuričko je ostvario dečački san - da ima svoj bend

89
0
Printskrin: youtube.com/@DzoniMidnajtTrio

Čuveni holivudski glumac Kijanu Rivs će sa svojim bendom Dogstar 27. juna nastupiti u Kragujevcu na Arsenal festu. Već dva dana kasnije, još jedan glumac, ali domaći, koji polako stiče i svetsku slavu, nastupiće u Beogradu.

Po prvi put u BitefArtCafe klubu, naš proslavljeni glumac, Nikola Đuričko, dovodi svoj Džoni Midnajt Trio koji će nastupiti 29. juna, donoseći svoj jedinstveni zvuk beogradskoj publici.

Foto: bitefartcafe.rs

Ovaj muzički bend je osnovan krajem novembra 2021. godine, a čine ga Nikola (Džoni) Đuričko – gitara i vokal, Aleksandar (Meksiko) Pantić – bas i Srđan Milenković – bubnjevi. Priča je nastala iz opuštenog džemovanja tokom pandemijskih vremena, a ubrzo se pretvorila u ozbiljan muzički poduhvat.

Nikola Đuričko u ovom projektu pokazuje svoj muzički talenat i ljubav prema muzici. Bend je nastao iz prijateljske muzičke razmene i zajedničkog uživanja u stvaranju muzike, što je dovelo do formiranja benda sa jasnom idejom da objave prvi album Po sećanju.

Trio je krajem 2022. godine snimio album uživo u Los Anđelesu. Nakon toga je duvačka sekcija snimljena u Beogradu, a završni miks je uradio čuveni Michael Patterson. Album se sastoji od devet obrada i dve autorske kompozicije.

Snimljen je i spot za prvi singl sa albuma pod nazivom “Dobro te Čuvaju”, a tokom proleća objavljen je i spot za pesmu “Dabogda Crko Rokenrol”.

Album Po sećanju je dostupan na svim muzičkim platformama, omogućavajući slušaocima da uživaju u jedinstvenom zvuku Džoni Midnajt Tria.

Ovaj koncert će biti poseban događaj za sve ljubitelje muzike i one koji žele da vide Nikolu Đurička u novom svetlu – kao muzičara.