Nakon duge muzičke pauze i aktivnih godinu dana rada na projektu, pevačica Teodora Džehverović je nakon albuma “Borbena”, publici predstavila 11 novih pesama propraćenim spotovima sa novog albuma u izdanju 7Sky produkcije, “Žena bez adrese”.

Teodora se nakon glamuroznog hoda crvenim tepihom pridružila članovima svoje porodice, kao i prijateljima i mnogobrojnim saradnicama u prostoru popularnog restorana Sakura, smeštenog u Beton hali.

Pevačica ni u jednom trenutku nije krila preplavljenost emocijama, bilo da je reč o zahvalnosti koju oseća ili o sećanju na težak period koji joj je doneo borbu pretočenu u 11 pesama.

Mnoge kolege su se pojavile na promociji “Žene bez adrese”, a među njima: Albino, Mahrina, Teya Dora, Sergej Pajić, Ivana Boom Nikolić, Henny, Sloba Radanović, Angellina i drugi.

Osim produkcije visokog kvaliteta i zaraznih melodija i tekstova, ovaj album karakterišu čak tri dueta i to sa Rastom, Albinom i Devitom.

/SE TV je istražila da se među kolegama najviše “vrti” novoobjavljena “Čuka“, kao i da je Teodora Džehverović iako veliki profesionalac veoma pristupačna saradnica.

Već nakon nekoliko sati od objavljivanja novih pesama, album broji milionske preglede.

Pogledajte delić glamoruzne atmosfere koju je /SE TV zabeležila za vas: