Trenutno najpopalrnija pevačica sveta Tejlor Svift i njen dečko, profesionalni NFL igrač, Trevis Kels, odlučili su da petak veče provedu na mirnijem mestu i preskoče svetski poznat dogođaj koji je u toku – festival Coachella.

Par – koji se zabavlja od prošlog leta – ušao je u japanski restoran, koji se nalazi u tržnom centru, držeći se za ruke.

Kels je izgledao iznenađeno kada su ga fotografi uhvatili na parkingu, dok je podigao obrve gledajući direktno u kamere.
Fotografije možete pogledati ovde.

Sviftova se ponovo sastala sa svojim dečkom nakon što je on otputovao u Sinsinati sa svojim bratom Džejson kako bi uživo snimili podkast “New Heights” u dvorani Fifth Third na Univerzitetu u Sinsinatiju.

Tamo su braća Kels dobila počasnu ceremoniju diplome jer nisu mogli da prisustvuju pravim ceremonijama godinama unazad. Igrač kluba “Chiefs” popio je pivo pred publikom kako bi proslavio.

Iako Tejlor nije mogla da prisustvuje ovom porodičnom događaju, bila je tamo duhom jer je Trevis za vreme boravka i ceremonije igrao uz njen hit “Shake it Off” .

Iako dobitnica Gremija i zvanična milijarderka i popularni sportista nisu prisustvovali nastupu prijateljice Lane Del Rey, očekuje se da će se pevačica pojaviti na festivalu u nekom trenutku.