Home MUSIC Pink Floyd Tribute Show posle dve godine ponovo pred Beograđanima

Pink Floyd Tribute Show posle dve godine ponovo pred Beograđanima

Spremite se za putovanje kroz sve faze razvoja i uspona ovog čuvenog sastava

76
0
Foto: mts Dvorana promo

Najveći evropski Pink Floyd Tribute bend ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 2. oktobra u mts Dvorani, posle tačno dve godine, dok će im ovo biti prvi nastup u kultnoj dvorani. Biće to doslovno audio i vizuelni praznik za fanove kultnog i neprevaziđenog engleskog benda Pink Floyd, a publika će u okviru ovog specifičnog projekta proputovati kroz sve faze razvoja i uspona ovog čuvenog sastava.

Prava muzička revolucija koju su još davnih dana u muzičku orbitu doneli Dejvid Gilmor, Rodžer Voters, Sid Baret, Ričard Rajt i Nik Mejson, biće oživljena na koncertu koji je kombinacija progresivnog, psihodeličnog i simfonijskog roka.

Foto: mts Dvorana promo

Nezaboravne su pesme kultne britanske grupe Pink Floyd, poput “Hey you”, “Wish you were here”, “Time”, “Learning to fly”, “Shine on you crazy diamond”, “Another brick in the wall”, a pred Beograđane doneće ih moćna ekipa u svom maniru, vodeći se u potpunosti i vizuelnim identitetom koji prati, po običaju, sve ove numere. Za to će biti naime zaslužan tim od devet vrhunskih muzičara, kao i dizajner svetla Dino Petrina, Džoni Grudić, producent, inžinjer zvuka i muzički direktor projekta.

Foto: mts Dvorana promo

Karte možete kupiti preko sajta mtsdvorana.rs, kao i na blagajni mts Dvorane.