Home MUSIC Pixies predstavili novi singl “You’re So Impatient”/”Que Sera, Sera”

Pixies predstavili novi singl “You’re So Impatient”/”Que Sera, Sera”

Novi singl je izašao uz početak turneje benda

286
0
Foto: Promo

Uticajni bostonski alternativni sastav Pixies je objavio iznenađujući dvostruki singl na A strani koji se sastoji od dve pesme. Prva je njihova nova originalna pesma “You’re So Impatient”, a druga je obrada klasika iz pedesetih godina prošlog veka “Que Sera, Sera”.

Foto: Promo

To je njihov prvi snimak sa novom basistkinjom Emom Ričardson, bivšom basistkinjom sastava Band of Skulls, koja je zamenila Paz Lenčantin ranije ove godine. Obe pesme su dostupne na striming servisima, a štampaće se na ograničenom izdanju 7-inčnog vinila, koji će biti dostupan za kupovinu 19. jula.

Pixies / Foto: Liam Maxwell

Pesmu “You’re So Impatient” bend opisuje kao “eksplozivni napad zombija u tržnom centru od dva minuta i devet sekundi”. Interesantno je da je pesmu “Que Sera, Sera” bend prvobitno snimio za muziku za televizijsku seriju From. Preslušajte obe pesme:

Turneja sastava Pixies, na kojoj im društvo prave Modest Mouse i Cat Power zvanično je počela prošle nedelje u Čarlstonu, u Južnoj Karolini, a u SAD će se zadržati do kraja juna. Bend će zatim, od početka avgusta do kraja novembra, obići Veliku Britaniju, Evropu, Novi Zeland i Australiju. Raspored koncerata možete videti na njihovom zvaničnom sajtu.