Printscreen: Youtube / E! News

Na slici koju su podelili oboje, par nosi belu tenisku garderobu, a opis glasi: “Posle dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo rekete”.

“Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promeni“, naveli su glumci na svojim Instagram profilima. “Delićemo zauvek odanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću.”

Printscreen: Instagram /sachabaroncohen

Par se upoznao na zabavi u Sidneju 2001. godine, verio se 2004. godine i ima troje dece.

Prošlog meseca, Baron Koen i australijska glumica Rebel Vilson ušli su spor uoči objavljivanja njenih memoara.

Knjiga donosi optužbe protiv glumca, koji je, pretpostavlja se, pretio tužbom. Vilsonova je napisala da je od nje traženo da uradi neke stvari “ponižavajuće za žene ili njenu veličinu” dok je snimala film Barona Koena (Ne)profesionalac (Grimsby) iz 2016 Neke scene su dovele do toga da se osetila „ponižavanom” i „seksualno uznemiravanom”.

Glumica je uporedila komičara sa „nasilnikom iz četvrtog razreda koji zadirkuje gojaznu devojku na igralištu i pokušava da od njenog života napravi pakao”. Advokati Barona Koena rekli su da dokazi pokazuju da njeni navodi „nemaju temelja u stvarnosti” i da su deo “ciničnog komercijalnog trika za promociju njene knjige”.

Izvor: BBC News