Home MUSIC Regionalne muzičke zvezde na Garden Festu

Regionalne muzičke zvezde na Garden Festu

58
0
Foto: Youtube printscreen

Parni Valjak, Beogradski sindikat i Mortal Kombat nastupiće u gradu na Sani ovog leta, na Tuborg Garden Fest u Prijedoru.

Četvrti po redu Tuborg Garden Fest održaće se u Letnjoj bašta Prijedor, 5. i 6. jula.

Ovogodišnji festival donosi program, koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Festival će otvoriti bend Plan B, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti Detour sa svojim najvećim hitovima, uključujući uvek aktuelnu i protestnu pesmu “Biram”, a atmosferu će do usijanja dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda Hladno pivo. Iste večeri nastupiće legendarni Parni Valjak, koji prvi put stiže u Prijedor sa novim pevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će doneti svežu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima

U subotu 6. jula, drugog dana festivala, sviraće grupa Sinhro iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Letnju baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore Who See , kao i hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski Mortal Kombat. Veliki nastup kultnog hip hop sastava Beogradski sindikata, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obeležiće ovaj regionalni muzički događaj.