Home MUSIC Rijana kaže da “počinje ispočetka” na novom albumu “R9”

Rijana kaže da “počinje ispočetka” na novom albumu “R9”

"Ponovo otkrivam stvari"

48
0
Printskrin: youtube.com/@EntertainmentTonight

Rijana se našalila na račun dugog čekanja na njen deveti studijski album R9, a takođe je otkrila da sada “počinje ispočetka” na albumu. Obožavaoci su željno iščekivali vesti o novom materijalu, a njen poslednji album Anti objavljen je 2016. godine.

Prošle nedelje Rijana je najavila da će pokrenuti svoj peti posao, Fenty Hair, liniju proizvoda za negu kose. U ponedeljak, 10. juna, na zabavi povodom predstavljanja Fenty Hair proizvoda, Rijana se našalila o kašnjenju albuma R9.

“(Linija proizvoda) je verovatno nešto što sam najduže pravila”, pre nego što se ispravila: “Ne, lagala sam, to je R9“.

U razgovoru za Entertainment Tonight, ona je potom ozbiljno odgovorila zašto fanovi čekalju osam godina na njen deveti album.

“Muzika je za mene novo otkriće”, rekla je ona. “Ponovo otkrivam stvari. Toliko dugo sam radila na albumu da sam sve te stvari ostavila po strani, a sada sam spremna da se vratim u studio.”

Rijana je nastavila: “Dakle, sada sam spremna. Počeću. Dakle, dajte mi sekundu. Da, počinjem iznova, ali ne želim da zanemarim pesme koje imam. Želim da slušam stvari novim ušima, sa svojom novom perspektivom, a zatim da vidim šta još uvek važi i u šta sam još uvek zaljubljena.”