Foto: Promo

Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, time obeležavajući karijeru dugu 54 godine. Veliki koncert pod sloganom; „ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ biće održan 31. oktobra

Kako navode iz benda, spremajući se za jesenji spektakl u kultnoj Dvorani, planiraju koncert upotpunjen brass sekcijom i udaračima. „To je ideja koja se dugo kuvala u nama“, poručuju.


„Radujemo se povratku u prostor za koji nas vežu lepe uspomene”, poručuju uoči koncerta


Članovi benda Žika, Dragi i Petar Jelić ističu da ih za trenutno najakustičniju Dvoranu vezuju divna sećanja, te da joj se rado vraćaju: „Ono što je posebno bitno i nama neizmerno drago je da se vraćamo u prostor koji je bio izuzetno važan kulturni objekat u vreme kada smo počinjali, a to je mts Dvorana (bivša Dvotana Doma sindikata) za koji nas vezuju prelepe i mnogobrojne uspomene“.

Pozivajući publiku na jesenje muzičko druženje članovi čuvenog benda dodaju: „Dobrodošli ste da se zajedno radujemo prošlosti, sadašnjosti ali i da se zajedno dobrom svirkom nesmešimo budućnosti, u kom god nas ona pravcu odvela. Vaša YU Grupa“.