Home MUSIC Šer proglašena muzičkom Ikonom na ceremoniji u Dolbi teatru

Šer proglašena muzičkom Ikonom na ceremoniji u Dolbi teatru

Specijalno "iHeartRadio Music" priznanje boginji popa uručila je legendarna Meril Strip

64
0
Printscreen: Access/Hollywood

Bila je to velika noć za dobitnicu Oskara i Gremija u dupke punom Dolbi teatru u Los Anđelesu. Najpre je izvela hit “Believe”, ali nije bila sama. Pridružila joj se koleginica Dženifer Garnen što je iznenadilo i Šer, dok joj je nagradu uručila još jedna živa legenda – Meril Strip.

  • Srećna sam što imam ljude koji su ostali sa mnom sve ove godine i što su ostali sa mnom i kada sam bila na dnu. Kada su me diskografske kuće odbacivale i kada su mnogi verovali da je sa mojom karijerom gotovo. Ali nikada nisam odustala od svojih snova i zato sanjajte. Možda vam se želje ostvare – rekla je Šer.

Diva jermenskog porekla imala je šta da poruči i “mrziteljima”, tj. onima koji je redovno prozivaju da je ku*ča koja stalno nosi iste pantalone.

  • Morala sam da ih obučem, da zajedno primimo ovu nagradu, jer jesmo zajedno punih četrdeset godina – našalila se Šer.

Meril Strip se osvrnula na njihovo prijateljstvo koje se rodilo na snimanju drame “Silkwood” 1983. godine.

  • Kada pomislim na Šer, pomislim na njeno džinovsko srce. Kako je otvoreno. Kako je izlupano. I koliko je snažno. Šer se vodi srcem u svemu što radu, u svojoj glumi, pevanju, plesu, čak i u oblačenju. Upravo to joj je donelo mnogo prestižnih nagrada – rekla je Meril.

Glumica se prisetila i da je još kao tinejdžerka pevušila pesmu “I Got You Babe”.

  • Šer je imala sedamnaest godina kada je otpevala tu pesmu. Tada sam mislila da je bila znatno starija. Sada smo obe znatno starije – našalila se holivudska diva i dodala da je ponosna što je Šer jedina žena koja je sa barem po jednim hitom obeležila svaku deceniju u svojoj karijeri.