Home MUSIC Sex Pistols ponovo na okupu

Sex Pistols ponovo na okupu

72
0
Foto: Promo cover

Tri člana benda Sex Pistols najavljuju povratničke „Never Mind the Bollocks“ koncerte  kako bi prikupili finansijsku pomoć za koncertnu dvoranu u zapadnom Londonu.

Preostala tri člana benda Sex Pistols planiraju da održe dva posebna koncerta ovog leta kako bi prikupili sredstva za očuvanje istorijske koncertne dvorane Bush Hall u Zapadnom Londonu. Kako bi prikupili sredstva, Paul Cook, Glen Matlock i Steve Jones izvešće sve pesme sa njihovog legendarnog albuma „Never Mind the Bollocks“ (1977, Virgin), dok će za vokalom, umesto legendarnog bivšeg frontmena Johna Lydona, nastupati Frank Carter iz sastava Pure Love biti za vokalom.

Koncerti će se održati u intimnom prostoru Bush Hall sa kapacitetom od 400 ljudi, u utorak, 13. avgusta, i sredu, 14. avgusta ove godine. Ovo će biti prvi put da preostala tri člana Sex Pistolsa zajedno nastupaju od završetka njihove Combine Harvester turneje u Španiji u septembru 2008. godine.

Sav prihod ide direktno Bush Hallu kako bi se osigurala budućnost ovog malog muzičkog prostora, koji je u 2023. godini pretrpeo pad od skoro 25% u rezervacijama prostora za žive nastupe.