Home MUSIC Španski bend Los Mambo Jambo u Elektropioniru

Španski bend Los Mambo Jambo u Elektropioniru

147
0
Los Mambo Jambo / Foto: David Rubano

Los Mambo Jambo, poznati bend iz Barselone, donosi svoj jedinstveni spoj rokenrola i egzotike pravo na scenu Elektropionira 22. juna. Sa više od 14 godina postojanja, ovaj energični kvartet postao je sinonim za nezaboravne nastupe i originalnu muziku.

Od svog osnivanja 2009. godine, Los Mambo Jambo je osvojio srca publike širom Evrope svojim karakterističnim zvukom i energičnim nastupima. Sastav čine Dani Nel Lo na saksofonu, Dani Baraldés na gitari, Ivan Kovačević na basu i Anton Jarl za bubnjevima.

Njihov treći studijski album Jambology (Buenritmo records, 2016) predstavlja savršen spoj akcije, igre i egzotike, što je postalo prepoznatljivo za ovaj bend. Repertoar, koji se sastoji od originalnih kompozicija, obećava veče puno energije i nezaboravnih trenutaka za sve ljubitelje rokenrola.

Los Mambo Jambo je dokazao da instrumentalna muzika govori univerzalnim jezikom, menjajući zauvek špansku rokenrol scenu sa svojim karakterističnim zvukom koji su nazvali Sonido Jambofónico. Atmosfera njihovih nastupa neodoljivo podseća na energiju i dinamiku karakterističnu za Tarantinove filmove, gde muzika ima ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog doživljaja.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti ovde po ceni od 1200 dinara, dok će na dan događaja cena biti 1500 dinara. Pored koncerta u Beogradu, Los Mambo Jambo će nastupiti i u Užicu 20. juna (Gradski kulturni centar), Kragujevcu 21. juna (SKC) i Novom Sadu 23. juna (GERILA BAR).