Home MUSIC Hari Mata Hari pevaće beograđanima na istom mestu, u mts Dvorani

Hari Mata Hari pevaće beograđanima na istom mestu, u mts Dvorani

Hari Mata Hari je tokom svoje višedecenijske karijere prodao oko pet miliona albuma

109
0

Već tradicionalno, regionalna pop zvezda Hari Mata Hari pevaće 16. oktobra na istom mestu, u mts Dvorani. Sve one koji su 2023. godine bili deo gromoglasne publike na tri oktobarska koncerta, ali i decembra 2022. na dva decembarska nastupa, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u mts Dvoranu. 

Iščekujući da se ponovi emocija sa čak pet nastupa u poslednje dve godine u mts Dvorani, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: “I ove godine se u Beograd vraćam pun energije za nov nastup pred sjajnom beogradskom publikom. Uvek me Beograđani dočekaju širokih osmeha, ljubavi i elena za muzički spektakl koji im donosimo”.

Foto: Bojan Petrović / mts Dvorana

Kao i uvek, Hari Mata Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije, kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere. Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su “Kao domine”, “Prsten i zlatni lanac”, “Kad dođe oktobar”, “Svi moji drumovi”, “Strah me da te volim”, “Lud sam za tobom”, “Ja nemam snage da te ne volim” i mnogi drugi.

Hari Mata Hari je tokom svoje višedecenijske karijere, koja datira još od 1985. godine, prodao oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Foto: Bojan Petrović / mts Dvorana

Prodaja karata za koncert je na mtsdvorana.rs, kao i na blagajni mts Dvorane.