Home ART & CULTURE Stefan Kapičić ponovo u ulozi Kolosa

Stefan Kapičić ponovo u ulozi Kolosa

Film Dedpul i Vulverin premijerno će biti prikazan u ponoć 23. jula

79
0
Foto: Privatna arhiva / Promo: MegaComFilm

U predhodna dva Marvelova nastavka o Dedpulu, glumac Stefan Kapičić tumačio je ulogu Kolosa, lika poznatog po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću da transformiše svoje telo u čelik. Od 24. jula gledamo ga u istoj ulozi, u najnovijem nastavku Dedpul i Vulverin.

Najavljena ponoćna premijera filma Dedpul i Vulverin,koja će se održati 23. jula u svim većim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, uveliko pobuđuje interesovanje fanova i već broji hiljadu gledalaca koji su mesec dana ranije rezervisali svoje mesto u bioskopima.

Prvi Marvelov film u ovoj godini, najavio je uzbudljiv treći nastavak o Marvelovom junaku Vejdu Vilsonu ili Dedpulu, dodavši mu još jednog poznatog superheroja u scenario, kao i u naslov samog filma, Vulverina. Dedpul i Vulverin, zajedno na velikom platnu, ujedinjuju se kako bi ispunili misiju spašavanja univerzuma, a već ovekovečeni u tumačenju ovih likova i ovaj put pojavljuju se glumci Rajan Rejnolds i Hju Džekman.

Ryan Reynolds as Deadpool/Wade Wilson in 20th Century Studios/Marvel Studios’ DEADPOOL & WOLVERINE. Photo courtesy of 20th Century Studios/Marvel Studios. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.
Hugh Jackman as Wolverine/Logan in 20th Century Studios/Marvel Studios’ DEADPOOL & WOLVERINE. Photo courtesy of 20th Century Studios/Marvel Studios. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.

Neizostavni lik Marvelovog univerzuma i pomenute franšize je i Kolos, poznat po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću transformacije svoga tela u čelik. Kao takav najsnažniji je deo X-Man ekipe, poznat po nepokolebljivoj odanosti prijateljima. Kao i u predhodna dva dela franšize, iz 2016. i 2018. godine, i u ovom nastavku glas mu pozajmljuje naš glumac Stefan Kapičić, koji je povodom predstojećeg prikazivanja filma u bioskopima izrazio zadovoljstvo što je deo još jednog nastavka o Dedpulu:  

“Prošlo je skoro 10 godina otkad sam dobio ulogu Kolosa u filmu Dedpul i koja mi je na svojevrstan način obeležila život i otvorila mnoga vrata,” rekao je glumac i dodao: “Igrajući tu ulogu ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti – prema stripu i prema glumi.

Foto: Privatna arhiva / Promo: MegaComFilm

Prva dva Dedpul filma ostvarila su uspeh i zaradu od skoro dve milijarde dolara, a očekuje se da će treći deo prevazići oba. 

Od samog početka snimanja svakog dela filma sve je bilo izuzetno pozitivno i veoma relaksirano, što se nije promenilo ni na trećem delu. Dolaskom Hjua Džekmena u našu Dedpul ekipu dobili smo, osim sjajnog glumca i povratak Vulverina. Kombinacija Rajan – Hju je definitivno dobitna i na njima se bazira ovaj nastavak, kao što se u prva dva dela najviše baziralo na odnosima Dedpoola i Kolosa, zaključio je glumac.

(L-R): Ryan Reynolds as Deadpool/Wade Wilson and Hugh Jackman as Wolverine/Logan in 20th Century Studios/Marvel Studios’ DEADPOOL & WOLVERINE. Photo by Jay Maidment. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.

Film Dedpul i Vulverin premijerno će biti prikazan u ponoć 23. jula, za čije prikazivanje se karte mogu pronaći na blagajnama mts Dvorane, Cineplexx bioskopa, Cine grand-a u Beogradu i Nišu, Vilin grada, Arene Cineplex u Novom Sadu, bioskopa Roda u Beogradu. Od četvrtka, 24. jula, naći će se i u distribuciji širom Srbije.