Home MUSIC (VIDEO) Kraljevi flamenka rasplesali Beograd

(VIDEO) Kraljevi flamenka rasplesali Beograd

Predvođeni Andre Rejesom, Gipsy Kings oduševili u Beogradu na vodi: Svirka trajala gotovo tri sata, pevalo se i đuskalo uz dobro poznate hitove

165
0
Foto: Skymusic

Koncert je otvorio sjajni sastav “Stubovi popkulture” koji je latino numerama atmosferu zagrejao do savršenstva! Između ostalih “Mas Que Nada” i “La tortura” u izvođenju šarmantne petorke razmrdale su publiku, nakon čega je na binu zakoračio “Gipsy Kings” koji je plato kod Geozavoda pretvorio u plesni podijum.

  • Srećan sam što sam sa vama i što ćemo zajedno uživati u muzici Džipsi Kingsa – reči su kojima je Andre Rejes otvorio koncert, koji je od prve do poslednje numere praćen ovacijama i gromoglasnim aplauzima.

Gipsy Kings su započeli svoj set sa energičnim hitovima poput “Đobi, Đoba” i “Un Amor”, odmah podižući atmosferu na viši nivo, a čitav ugođaj dodatno je pojačan spektakularnom audio-video produkcijom za koju je bio zadužen Skymusic. Instrumentali, poput “Asturias” od Albeniza, dodatno su oduševili publiku, a izdvojila su se i dva posebna trenutka večeri: kada je Andre Rejes ogrnuo srpsku zastavu i izveo “Bamboleo”, i kada je basista grupe odsvirao čuvenu pesmu “Đurđevdan”, koju je publika pevala u glas.

Čuli su su hitovi kao što su “Bem Bem”, ” A Mi Manera” (“My Way” na španskom), “Bamboleo”, “Volare”, “No Volvere” i mnogi drugi, a proslavljeni Španci su koncertnu zavesu spustili, nakon dva bisa i gotovo tri sata svirke – numerom “Vamos a bailar”.

Beogradski koncert, u organizaciji Skymusic-a, deo je turneje „El Origen“, kojom bend proslavlja više od tri decenije dugu karijeru.

Pogledajte video i osetite deo atmosfere!