Home MUSIC Youth Fest odložen za septembar

Youth Fest odložen za septembar

153
0
Foto: Promo

Youth Fest, koji je trebao da se održi 8. juna, pomera se na 21. septembar. Sa istim izvođačima i još raznovrsnijim programom Youth Fest će kako je i planirano, ove godine biti održan u Nišu samo tri meseca kasnije.

Kao društveno odgovorni festival, a uz podršku svih naših partnera, izvođača Jelene Karleuše i Amadeus benda, kao i članova organizacije, uz poštovanje Republike Srbije i njenih građana, želimo da stanemo uz našu zemlju i pružimo podršku Velikom Srpskom saboru Republike Srbije i Republike Srpske koji će biti održan 8. juna. S obzirom na to da su se poklopili datumi Youth Festa i Sabora, smatramo da je važno i odgovorno da odložimo festival. Niš YouthFest biće održan 21. septembra, sa planiranim izvođačima, Jelenom Karleušom i Amadeus bendom i još unapređenijim programima“, izjavila je Nikolina Dodić, direktorka festivala.

Za sve one koji su kupili karte za 8. jun iste važe i za novi datum. U slučaju da postoji sprečenost pojedinih da prisustvuju Niš YouthFestu u novom terminu, refundaciju mogu izvršiti na prodajnom mestu gde su kartu kupili, dok oni koji su to učinili online mogu pisati na kontakt@tickets.rs i to mogu učiniti do 5. juna 2024. Naknadni zahtevi za refundaciju neće biti prihvaćeni.