Home ART & CULTURE Zoran Kostić Cane objavio prvu zbirku poezije “Ukrštene reči”

Zoran Kostić Cane objavio prvu zbirku poezije “Ukrštene reči”

"Ako ćeš već ovo da čitaš, želim ti da se lepo osećaš, da osetiš puno ljubavi i nade. Stvari su takve kakve jesu. Podnesi ih, ispravi se i nastavi dalje"

67
0
Printskrin: laguna.rs

Frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane objavio je prvu zbirku poezije, koja nosi naziv “Ukrštene reči”. Zbirka poezije objavljena je u izdanju izdavačke kuće “Laguna” i već je dostupna u svim knjižarama, ali se može kupiti i onlajn.

“Ukrštene reči”, prva zbirka poezije Zorana Kostića Caneta, frontmena Partibrejkersa, suočiće vas sa istinom, držati budnim i neće vam dati da predahnete. Ove pesme su ogledalo okrenuto prema vama, one motivišu i pokreću na delanje. Jedan čovek, a to može biti svako od nas, beskompromisno se hvata ukoštac sa sudbinom i životom, i ne namerava da poklekne, Iako knjiga zabrinjava i rastužuje, ona pre svega pruža utehu i ohrabruje, otkrivaju iz Lagune.

Promo: Laguna

“Ako ćeš već ovo da čitaš, želim ti da se lepo osećaš, da osetiš puno ljubavi i nade. Stvari su takve kakve jesu. Podnesi ih, ispravi se i nastavi dalje”, izjavio je Cane.

"Mesto glave – ekran.
Da li si srećan?
Politički korektan.
Na pokretnoj traci
nadaš se boljem,
zakači se za nebo,
nađi mesto svoje.
Našu sudbinu
ko menja?
Kako će nas pamtiti pokolenja?"