Home MUSIC Amyl and The Sniffers najavili evropsku turneju

Amyl and The Sniffers najavili evropsku turneju

Našim prostorima najbliži koncerti su u Minhenu i Atini

65
0
Foto: Zac Bayly / Promo

Australijski pab rok/pank rok sastav Amyl and The Sniffers najavio je da će tokom novembra 2024. godine održati evropsku turneju. Oni su nedavno objavili singl “U Should Not Be Doing That” (sa pesmom “Facts” na B strani) uz prateći video spot, u kome se pojavljuje kanadski glumac Stiven Og, poznat po pojavljivanju u Grand Theft Auto i Better Call Saul.

Evropska turneja sastava Amyl and The Sniffers kreće iz Irske, gde će 5. novembra nastupiti u Dablinu. Potom se sele na sledeće (veće) ostrvo, gde će od 6. do 15. novembra nastupiti u Glazgovu, Njukastlu, Mančesteru, Birmingemu, Bristolu i Londonu.

Kontinentalni deo evropske turneje započeće u Belgiji, kada će 17. novembra nastupiti u Briselu. Našim prostorima najbliži koncerti su u Minhenu 25. novembra i 29. novembra u Atini, što će biti i njihov poslednji koncert na evropskoj turneji.

Pretprodaja karata, koja počinje 31. maja u 10 sati, moguća je preko njihovog zvaničnog sajta. Pogledajte sve datume i lokacije novembarske evropske turneje sastava Amyl and the Sniffers.