Home MUSIC Amyl and The Sniffers objavili novu pesmu “U Should Not Be Doing...

Amyl and The Sniffers objavili novu pesmu “U Should Not Be Doing That”, u video spotu glumi Stiven Og

Na B strani singla, koji će 24. maja objaviti Rough Trade Records, nalazi se pesma "Facts"

65
0
Printskrin: amylandthesniffers.com

Australijski pab rok/pank rok sastav Amyl and The Sniffers objavio je novi singl, pesmu “U Should Not Be Doing That” uz prateći video spot, u kome se pojavljuje kanadski glumac Stiven Og i ograničen broj 7” vinila. Na B strani singla, koji će 24. maja objaviti Rough Trade Records, nalazi se pesma “Facts”.

Foto: promo

Pesme su objavljene i na svim striming servisima, a možete ih preslušati ovde. Povodom objavljivanja novih pesama, pevačica Ejmi Tejlor je izdala zvanično saopštenje.

“‘U Should Not Be Doing That‘ je pesma koja podseća ljude da moraju proći kroz nova iskustva iako su ona ponekad izvan vaše zone udobnosti.

Ignorisati kritički unutrašnji glas koji samo ograničava i stvara strah, i pretvoriti energiju spoljašnjih procenjivača u gorivo. Da se ​​podsetim da dovodim u pitanje granice ili usklađenost koje se od mene očekuju i da ostanem otvorenog srca.

U Should Not Be Doing That‘ me uglavnom zasmejava, u vreme pisanja nije značila ništa i nastala je nesvesno, ali sada mislim da je to kao trljanje psećeg nosa u sopstvenu mokraću nakon što se pomokrio na vaš omiljeni tepih.

Snimili smo video sa legendarnim PHC za ‘U Should Not Be Doing That‘ sa našim prijateljem Stivenom Ogom.

PS, hvala Hariju Kuperu što je svirao saksofon na pesmi

I ja volim ‘FACTS‘ i tekstovi treba da govore sve.

Odštampali smo ograničenu količinu singlova od 7” i možete da ga naručite u pretprodaji u našim zvaničnim prodavnicama robe u AUS, UK/EU i SAD.

AUS verzija je ručno numerisano izdanje od 500 primeraka u potpuno nasumičnim bojama, jer su napravljeni od recikliranog vinila.

Imamo i ograničen broj crnih vinila za ostatak sveta, a mala količina ide u lokalne prodavnice ploča.”

Za tržište UK/EU, singl se može naručiti ovde.