Home MUSIC Zoster stiže u Botaničku baštu

Zoster stiže u Botaničku baštu

Ulaznice za koncert grupe Zoster 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara

80
0
Promo: Long Play

Regionalno popularni bend Zoster održaće koncert 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Sastav iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku da bi što intenzivnije promovisao peti studijski album “Najgori”, koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili.

Ovoga puta, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac” nizaće se već uveliko popularne numere sa aktuelnog albuma “Najgori“: “Čovjek zvani činjenica“, “Kuda idu svi ti ljudi“, “Mozak na pašnjak“, “Čovjek želi da je ptica“, “Najgori“, kao i nezaobilazni hitovi iz ranijih faza karijere: “Volio sam te“, “Budi svoj“, “Američki film“, “Ko je jamio“, “Bezbolnim palicama” i drugi.

“Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo”, naglašava pevač i vođa grupe Mario Knezović.

Ulaznice za koncert grupe Zoster 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara i mogu se na sajtu tickets.rs i putem njihove prodajne mreže.