Home ART & CULTURE “Čuvari plaže” biće ponovo snimljeni

“Čuvari plaže” biće ponovo snimljeni

Za sada nije poznato kome će biti poverene noseće uloge, niti ko će se uvući u kostim Si Džej Parker

83
0
Printskrin: youtube.com/@Baywatch

Nova verzija serije “Čuvari plaže” (Baywatch) biće snimljena i emitovana na kanalu Fox u SAD. Popularna drama na plaži vraća se na televiziju nakon što je Fox potpisao ugovor i preuzeo prava na scenario.

Originalna serija “Čuvari plaže” bila je jedna od najgledanijih serija na svetu. Trajala je 11 sezona, od 1989. do 1999. godine. Na vrhuncu svog uspeha imala je preko milijardu gledalaca iz celog sveta, dok su pojedini glumci, poput Dejvida Haselhofa, Pamele Anderson i Karmen Elektre postali globalne zvezde. Priča je nastavljena kroz seriju “Čuvari plaže: Havaji” sve do 2001. godine.

Dve godine kasnije snimljen je spinof “Baywatch Nights” i film “Baywatch: Hawaiian Wedding”. Bioskopski rimejk sa Dvejn Džonsonom i Zakom Efronom u glavnim ulogama pojavio se 2017. godine i dobio uglavnom negativne kritike. Nova verzija serije će ponovo pratiti grupu spasilaca na plažama okruga Los Anđeles dok se bave raznim hitnim slučajevima, prenosi Gardijan.

Ponovno snimanje serije “Čuvari plaže” najavljeno je sledećim rečima: “Odvažna spašavanja iz okeana, netaknute plaže i legendarni crveni kupaći kostimi su se vratili, zajedno sa potpuno novom generacijom spasilaca, koji pokušavaju da uklope svoje komplikavane živote sa poslovnim, ali i dokazuju da postoji porodica u kojoj ste rođeni, ali i ona u koju pronađete sami.”

Za sada nije poznato kome će biti poverene noseće uloge, niti ko će se uvući u kostim Si Džej Parker.