Home MUSIC Dženan Lončarević zakazao i drugi koncert u mts Dvorani

Dženan Lončarević zakazao i drugi koncert u mts Dvorani

Poznati pevač pevaće u Beogradu 14. i 15. februara

66
0
Foto mts Dvorana promo

Dženan Lončarević, pevač pop rok muzike, zbog velikog interesovanja publike održaće još jedan koncert u mts Dvorani. Iako je prvobitno trebalo da peva za Dan zaljubljenih 14. februara, Lončarević će na istoj sceni nastupiti i dan kasnije 15. februara. Karte za novi datum od danas se već mogu naći u prodaji na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.

Poznat i po svojim etno izvedbama, ali i pretežno romantičnim stihovima, jedan od omiljenih muzičara sa ovih prostora, priprema koncerte u  elektrik verziji. Dženan Lončarević će beogradskoj publici odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su:  “Ludujem”, “Laufer”, “Loša”, “Cvete beli”, “Dao sam ti srce”, “Kazino”, “Pitam te”, “Nikome ni reč”,  ali i pesme novijeg datuma, kao što je singl “Diva”.

Praćen standardnom ekipom u sastavu: Emir Zukić (klavijatura), Marko Širkovski (bas gitara) i Damjan Đorđević (bubanj), uz uigranu postavku  će, kako najavljuje, uz autorske pesme, odsvirati i po neku obradu Bjelog dugmeta, Kerbera, Dina Merlina i drugih.

Vidno raspoložen za nove muzičke pohode, Dženan Lončarević je uoči nastupa u Beogradu poručio:

“Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom i iskren da budem očekujem uzavrelu koncertnu atmosferu, baš kao nekad. Iako smo konstantno na turneji i neumorno radimo, uželeli smo se beogradske publike i jedva čekamo da se popnemo na binu kultne Dvorane. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada mts Dvorani, veoma sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati.”

Dženan Lončarević peva i svira od malena, a poznat je i po čuvenom učešću u Muzičkom toboganu kada je kao devetogodišnji dečak izveo pesmu “Tugo nesrećo” od Crvene jabuke. Svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade. Pesmom “Nikome ni reč” iz 2007. godine počinje svoj vrtoglavi karijerni uspon.

Kupovina ulaznica na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.