Home BEAUTY & FASHION Još jedna KoRn/Adidas saradnja stiže sledećeg meseca

Još jedna KoRn/Adidas saradnja stiže sledećeg meseca

Pioniri nu metala ponovo se udružuju sa svojim omiljenim brendom

103
0
Printskrin: youtube.com/@kornchannel

Druga saradnja između kalifornijskih nu metal zvezda, sastava KoRn i brenda odeće Adidas izlazi sledećeg meseca. KoRn i Adidas su dugo bili nezvanični partneri, a bend je pisao pesme poput “A.D.I.D.A.S.” i nosili njihovu odeću na sceni tokom 1990-ih, dok su od Adidasa dobijali besplatne proizvode.

U oktobru 2023. godine, njihova veza je konačno postala formalnija, kada je Adidas objavio liniju patika, dukseva, donjih delova trenerki i još mnogo toga sa znakom grupe KoRn.

Sada, kako je izveštavaju strani portali, druga linija odeće KoRn i Adidas biće puštena u prodaju 15. maja.

Procurele fotografije do kojih je došao Complex prikazuju nove verzije patika Adidas Campus 2 i supermodifikovane patike sa KoRn brendom. Umetničko delo KoRnovog albuma iz 1998, “Follow The Leader”, pojavljuje se na ulošcima patika Campus 2.

Via Adidas

Nove čarape, šeširi i majice dugih rukava takođe će biti puštene u prodaju. Međutim, najupečatljivija stavka u nizu je trenerka sa šljokicama, koja odražava glamurozne Adidas trenerke koje je frontmen grupe KoRn Džonatan Dejvis nosio na sceni 90-ih, kao i u spotu “Got The Life” iz 1998. godine.

Međutim, izgleda da ni ova druga saradnja KoRna i Adidasa neće biti konačna. Navodno, treća linija odeće inspirisane grupom KoRn biće objavljena u oktobru 2024. godine, u znak sećanja na 30. godišnjicu debi albuma koji je sve promenio.

Očekuje se da će ovo treće udruživanje doneti Adidas Superstar patiku sa zamenljivim prugama i još jednu trenerku. Nova saradnja sa brendom Adidas je dragulj u kruni onoga što je već trebalo da bude značajna godina za KoRn.