Home MUSIC Koncertni film “Ghost: Rite Here Rite Now” u CineStar bioskopima

Koncertni film “Ghost: Rite Here Rite Now” u CineStar bioskopima

Ghost u Srbiji, makar kao koncertni film

64
0
Printskrin: youtube.com/@thebandGhost

Ghost stiže u Srbiju, ali samo u bioskope! Naime, po prvi put u Srbiji, publika će imati prilike da uživa u performansu i muzici čuvenog haed rok/hevi metal benda Ghost 20. i 22. juna od 19.30, kada će biti emitovan koncertni film Ghost: Rite Here Rite Now u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (BIG).

Ghost: Rite Here Rite Now je najnoviji američki koncertni film u režiji Tobiasa Fordža i Aleksa Rosa Perija. Kako piše u sinopsisu, snimljen tokom dva rasprodata nastupa grupe Ghost u Los Anđelesu, Ghost: Rite Here Rite Now u potpunosti uranja gledaoce u tehnobojnu melodramu hvaljenog rituala švedskog pozorišnog roka.

Poster filma Ghost: Rite Here Rite Now

Ghost: Rite Here Rite Now je, međutim, mnogo više od koncertnog filma. Ovo je debitantski dugometražni film za grupu Ghost koji kombinuje nastup uživo iz dvovečernjeg finala turneje RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023. sa narativnom pričom koja podiže niti zapleta iz dugotrajne serije vebizoda benda.

Rezultat je potpuno jedinstvena fantazmagorična mešavina: izvođenja omiljenih pesama od krvi, mesa i kostiju sa svih pet albuma grupe Ghost, kao i RIAA platinastog singla “Mary On A Cross” i još mnogo toga isprepletanog. Svejedno je da li ste obožavalac grupe Ghost ili ste među radoznalim neupućenima, Ghost: Rite Here Rite Now će vas potpuno začarati intimnim kinematografskim portretom grupe Ghost.

Karte za projekciju koncertnog filma Ghost: Rite Here Rite Now možete kupiti ovde.