Home MUSIC Neda Ukraden na još jednom koncertu u mts Dvorani

Neda Ukraden na još jednom koncertu u mts Dvorani

Karte za novi datum su od danas u prodaji na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane

82
0
Printskrin: youtube.com/@NedaUkradenYouTube

Zbog velikog interesovanja, balkanska pop diva Neda Ukraden održaće dva konceta u mts Dvorani. Susret sa beogradskom publikom imaće 14. marta, a potom i 24. marta na istom mestu. 

Neda Ukraden i ove godine s nestrpljenjem očekuje susret sa svojom publikom, a oduvek je isticala da je posebno raduje nastup u mts Dvorani, gde je kao vrlo mlada pevačica, 1975. godine, održala svoj prvi solistički koncert. Kako kaže, za ovaj prostore je vežu najlepše uspomene, te se jednako raduje i predstojećem nastupu.

Na koncertu publika će imati prilike da čuje brojne vanvremenske hitove čuvene pop dive, a nesumnjivo je da će se za vrhunski koncert pobrinuti ceo tim koji prati Nedu, od vrhunskih muzičara, preko dizajnera svetla, slike i zvuka, a kako je poznata po svom besprekornom stajlingu, očekuje se da će i ove godine nositi za nastup specijalno kreirane haljine.

Ikona domaće muzičke scene, svojim eksplozivnim i raznovrsnim nastupom pre godinu i po, novembra 2022. godine, dovela je atmosferu do usijanja, na istom mestu gde je, u nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, gradila svoju uspešnu karijeru. Karte za novi datum su od danas u prodaji na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.