Home ART & CULTURE Omiljeni Netfliksov komičar Jimmy Carr ponovo dolazi u MTS Dvoranu

Omiljeni Netfliksov komičar Jimmy Carr ponovo dolazi u MTS Dvoranu

Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih

107
0
Foto; promo

Jedan od najtraženijih stand-up komičara današnjice, Jimmy Carr, najavljuje veliku turneju u našem regionu i svoj novi show “Jimmy Carr: Laughs Funny” dovodi u Beograd, Zagreb, Sarajevo, Skoplje, i Ljubljanu. Netfliksova zvezda se nakog dve godine vraća na mesto zločina, u beogradsku mts Dvoranu u utorak 30. novembra, gde je prošli put rasprodao ulaznice u rekordnom roku.

Kako je, nakon prethodnih urnebesnih i spektakularnih nastupa u Beogradu i Zagrebu zavladalo veliko interesovanje, Jimmy Carr će ovaj put na svojoj turneji nastupiti i pred publikom u Sarajevu, Skoplju i Ljubljani.

Jimmy Carr je svoju popularnost širom sveta produbio sa čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim striming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama kao što su Tonight ShowThe Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom.

Britanski The Guardian, Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, a to je prepoznala i publika te je njegovu poslednju turneju “Terribly Funny”, u sklopu koje je održao i rasprodate nastupe u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1,2 miliona ljudi u čak 45 država i time je postao komičar sa najvećom internacionalnom turnejom u istoriji. 

U Zagreb, Beograd, Skoplje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom “Laughs Funny”, sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala.

Foto: promo

Ulaznice za show “Jimmy Carr: Laughs Funny” u mts Dvorani od danas su u prodaji i mogu se naći na blagajni mts Dvorane.

Program je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze, a u svakom gradu biće izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prevoda.