Home MUSIC Ariana Grande objavila video spot za pesmu “The Boy Is Mine”

Ariana Grande objavila video spot za pesmu “The Boy Is Mine”

U spotu se pojavljuje američki glumac i muzičar Pen Bedžli

46
0
Printskrin: youtube.com/@ArianaGrande

Ariana Grande je premijerno predstavila video spot za pesmu “The Boy Is Mine”, u kome glumi i zvezda Netfliksove serije You Pen Bedžli. Za razliku od svoje uloge u hit triler seriji, u kojoj igra uhodu, Pen Bedžli je ovoga put taj koji je uhođen i proganjan.

On igra Maksa, gradonačelnika koji ima zadatak da se uhvati u koštac sa problemom pacova, što on čini tako što okuplja lokalne mačke i pušta ih sve odjednom da ubiju glodare. Ariana Grande igra stanovnicu grada koja je opsednuta gradonačelnikom i sprema ljubavni napitak kako bi se on zaljubio u nju.

U jednoj sceni se vidi kako Ariana Grande pravi, a zatim nosi kostim u stilu Žene mačke dok odlazi u Maksov stan. Ona koristi svoje mačje kandže da izreže okruglu rupu u njegovom prozoru i provaljuje u zgradu, gde pokušava da ga mu na silu da ljubavni napitak.

“The Boy Is Mine” sempluje istoimeni hit koji su 1998. godine otpevale Brendi i Monika. Njih dve se pojavljuju u video spotu Ariane Grande, gde igraju novinarke koji raspravljaju o Maksovom planu. Pesma “The Boy Is Mine” se nalazi na sedmom studijskom albumu Ariane Grande Eternal Sunshine.