Home MUSIC Na EXIT stiže moćna hip-hop ekipa

Na EXIT stiže moćna hip-hop ekipa

U toku je i registracija za nulti festivalski dan

76
0
Printskrin: youtube.com/@exitfestival

Poznato je da će EXIT imati verovatno najbolji elektronski line up na svetu ove godine, kao i da će ljubitelji gitarskog zvuka imati razloga za veselje. Sve one kojima su bitovi i rime u krvi obradovaće vest da osnivač trapa, sam La Flare, Gucci Mane, dolazi na EXIT. gde će vladati Tesla Univerzum binom.

Njemu će se na Glavnoj bini pridružiti i Đorđe, Z++, Thicc Boi i Xo. ️

Istovremeno, na Visa Fusion bini mic hvataju Bad Copy, Edo Maajka, Grše, Helem Nejse, KUKU$ i Pretty Loud, dok Gang Beats bina zaokružuje svoj program sa više od 45 izvođača, koji predvode Amna, Fox, Prti Bee Gee, Sajsi MC i drugi. Tvrđavom će, definitivno odjekivati bitovi i rime.

Tokom četiri festivalska dana, najveće zvezde internacionalne, regionalne i domaće muzičke scene stvoriće atmosferu o kakvoj će se pričati, a uvertiru za ovogodišnje avanture pod vedrim nebom predstavlja Day 0.

Day 0, odnosno nulti dan, održava se u sredu, 10. jula na Glavnoj bini, koja tom prilikom postaje Tesla Universe stage. Ukoliko ste kupili svoju četvorodnevnu ulaznicu do 5. juna, vreme je i da se registrujete kako biste ostvarili svoj poklon ulaz na nulti festivalski dan – Day 0.

Neophodna registracija je počela 10. juna i trajaće najkasnije do 17. juna. Sam proces registracije je sasvim jednostavan, čini ga svega nekoliko koraka i nalazi se ovde.

Pravo zagrevanje za ovogodišnje Exitovo nezaboravno iskustvo počinje već nultim danom. Za ples pod zvezdanim nebom do jutra, na Glavnoj bini, koja će u čast rođenja Nikole Tesle nositi ime Tesla Universe, biće zadužena ovogodišnja zvezda Evrovizije, nekrunisani pobednik takmičenja Baby Lasagna sa svojim zaraznim “Rim Tim Tagi Dim” taktovima, zatim InikoBurak Yeter i Dimash Qudaibergen, Alison Wonderland Teya Dora.

Međutim, Day 0 i početak  ovogodišnje EXIT Starseeds odiseje označiće i specijalni multimedijalni performans Lords of Lightning, kao deo ceremonije otvaranja.

Foto: exitfest.org

Ulaznice po aktuelnim cenama važe do petka, 14. juna i možete uštedeti čak do 50%!